De beste online hondentraining voor jou en je hond? Kom erachter!

Op zoek naar een online hondentraining? Als je aan een hond begint is het goed om je goed in te lezen. Als je fouten maakt bij het opvoeden van je hond, is dit later vaak niet zo makkelijk op te lossen.

Het beste kun je dus meteen goed beginnen! Op deze pagina heb ik een heleboel goede online hondentrainingen voor jou op een rijtje gezet!

hond aan de lijn

1. Complete Trainingsboek voor de Jack Russell Terrier

Heb je een Jack Russell Terrier? Dan is dit boek echt iets voor jou! Netty Hendriksen heeft dit boek geschreven en heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het opvoeden van Jack russells.

Je leert meerdere dingen zoals het zindelijk maken, de pup zelfvertrouwen geven, hoe je op een goede manier je Jack Russell straft, gedragsproblemen oplost, hoe je een pup kunt leren alleen thuis te blijven, hoe je een goede band op bouwt met de pup, belangrijke commando’s leert geven, hoe jij de baas over hem bent, hoe je met een Jack Russell speelt en nog veel meer.

Zelf heb ik geen Jack Russell Terrier, dus kan ik dit boek niet goed beoordelen. Wel heb ik op het internet veel positieve reviews gelezen en het e-boek ziet er goed uit.

Meer informatie over dit boek >>

jack russell online hondentraining

2. The Online Dog Trainer

hondentraining online

Bij deze online hondentraining kan je met elke hond of puppy terecht. Over deze training ben ik erg enthousiast. Zelf heb ik best veel geleerd van deze training! Met deze training voorkom je de meest begaande fouten bij honden en puppy’s. Of als je al last hebt van verkeerd gedrag bij je hond dan zit je hier ook goed. Met deze hondentraining leer je heel veel. Honderd video’s, elke week bericht en je kan persoonlijk vragen stellen.

Deze training is wel in het Engels. Als je niet zo goed bent in Engels dan is dit geen programma voor jou, maar als je wel wat Engels kan verstaan dan kun je deze training best volgen. Je kunt de video’s makkelijk terug kijken of op pauze zetten.

online hondentraining

Meer informatie over deze online hondentraining >>

Heb je een labrador of ben je van plan een labrador in huis te nemen? Bekijk dan dit blog die ik over labradors heb geschreven!

3. De wereld van de Chihuahua

De wereld van de Chihuahua! Heb je een chihuahua of wil je er een? Veel mensen onderschatten een chihuahua. Ze zien het als lief speeltje maar nemen hem niet serieus. Want ook een chihuahua is een hond en heeft een goede en consequente opvoeding nodig.

Als je problemen hebt met jouw chihuahua of binnenkort een chihuahua in huis neemt is dit e-book zeker een aanrader voor jou! Je leert alles van zijn karakter tot hoe je hem het beste in de auto meeneemt. Daarnaast natuurlijk nog veel meer; waar je best kan trainen, hoe je hem het best kan belonen, hoe je hem het beste vreemde mensen kan laten ontmoeten, leren met kinderen om te gaan. Ze beantwoord ook de meest gestelde vragen en je krijgt er 25 recepten bij voor Chihuahua’s. Zelf vind ik het boek erg leerzaam.

Meer informatie over dit boek >>

chihuahua hondentraining online

4. Labradoodle Geheimen

Heb je een labradoodle? Dan is dit boek iets voor jou. labradoodles hebben een mentale trigger nodig waarmee je ze het best kan trainen. En dat leer je in dit boek! Daarnaast leer je hoe je hem op een efficiënte manier zindelijk maakt, het afleren van omhoog springen, waarom hij soms zo lang blaft en hoe je dit afleert, hoe je hem het beste traint, interessante weetjes en nog veel meer. Alles wordt stap voor stap uitgelegd.

Hij heeft fokkers en andere interessante personen geïnterviewd voor dit boek.

Meer informatie over dit boek >>

labradoodle online hondentraining

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *